06.06.2022

L’Atlètic Balenyà oferirà servei d’autocar gratuït de l’escola al camp de futbol

DSC5144-1024x683

Una de les novetats que oferirà el Club Atlètic Balenyà aquesta temporada és facilitar el desplaçament al camp del futbol dels i les joves futbolistes que formin part de l’entitat. El club blaugrana, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balenyà, habilitarà un servei d’autocar gratuït entre setmana que permetrà als jugadors/es desplaçar-se de l’Institut-Escola Carles Capdevila al Camp de Futbol Joan Serra per poder participar en les sessions d’entrenament.

L’horari de recollida tindrà lloc en finalitzar la jornada electiva, a les 16.30 h. Aquesta iniciativa permetrà que els futbolistes, en especial els més petits, puguin desplaçar-se per anar a entrenar sense haver de condicionar l’horari de les seves famílies.