05.06.2022

Inscripcions obertes per a la temporada 2022-2023

DSC5144

El Club Atlètic Balenyà afronta una nova etapa amb l’objectiu de tornar a vertebrar el futbol formatiu del club. Tots els joves esportistes interessats/es a sumar-se en el projecte esportiu de l’Atlètic Balenyà poden inscriure’s des d’aquest mes de juny.

Les inscripcions per a la temporada 2022-2023 s’hauran de tramitar en línia a l’apartat d’Inscripcions de la web. Aquest mètode permetrà gestionar les dades de manera més àgil i eficaç, alhora que facilitarà ser més respectuós amb el medi ambient reduint l’ús de paper. Una vegada omplert el formulari, es rebrà un correu en què s’informarà sobre les respectives quotes i la documentació necessària que s’haurà d’adjuntar per completar la inscripció.

Per a qualsevol consulta, es pot contactar amb l’Atlètic Balenyà a través del correu electrònic info@atleticbalenya.cat.